Ambrosia Fijnkeuken

Cateraar met passie

Bent u op zoek naar een exclusieve cateraar met een onstuimige passie voor de verfijnde keuken? Welkom bij Ambrosia Fijnkeuken! Sinds ons ontstaan in 1993 zijn we niet blijven stilstaan. Twee decennia ervaring met de fijnste ingrediënten, verrassende menu’s en speciale events, dat proef je met al je zintuigen. Want wat Ambrosia voorschotelt, prikkelt niet alleen de smaakpapillen. Meer nog, bij ons is het alle dagen feest...

Klassiek met een twist

Kurt kookt hoofdzakelijk klassieke gerechten met een eigenzinnige, creatieve toets. Het liefst tovert hij een lekker menu op maat op tafel. Dat is meteen ook een streling voor het oog, want elk bord is een plaatje. Bij Ambrosia Fijnkeuken behoort ook ‘live cooking’ tot de toppers: het schouwspel animeert de gasten en nodigt u zelfs uit om mee in de potten te roeren. De mooie, decoratieve aankleding van de tafels en het vakbekwaam en stijlvol personeel dat met de glimlach voor u klaarstaat, maken het helemaal af.
U merkt het: kiezen voor Ambrosia, dat is tafelen en feesten in stijl. Ga dus voor verrassende gastronomie met een onberispelijke presentatie.

Wij houden van een persoonlijke aanpak en werken steeds op maat en volgens het idee van onze klant.