Voor bedrijven

Van receptie en walking dinner…

bedrijvenOmdat u als bedrijfsleider of professional een cateraar wil die perfect begrijpt wat uw wensen zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een receptie voor collega’s, een buffet of walking dinner voor klanten of een gastronomisch diner organiseert, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Ambrosia Fijnkeuken begeleidt u tijdens het hele project. Wij maken een voorstel op maat van uw wensen en zoeken altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zorgen we in samenspraak met de klant voor al het materiaal: tenten, buffetten, tafels, stoelen, ...

…tot businesslunch en personeelsfeest

Een businesslunch, personeelsfeest, bedrijfsevenement, seminarie, congres, opening, productlancering, pensionering, plechtige ontvangst, ...: het kan allemaal een reden zijn om op onze diensten een beroep te doen. Natuurlijk weten we dat uw business event een boost moet zijn voor alle aanwezigen. Daarom behagen wij uw gasten met exclusieve topgastronomie en een stijlvolle bediening. Elke aanvraag is een nieuwe uitdaging die wij ten volle aangaan. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en ten volle kunt genieten.

bedrijven