Suggesties November - December 2019
Voorgerechten
Fijn versneden zeebaars - grapefruit - mini komkommer - mirin | € 15,75 |
Coquille - gebrande bloemkool - pijnboom - hazelnootboter | € 22,00 |
Consommé van rivierforel - venkel - saffraan | € 8,00 |
Cappuccino van wilde kampernoelie met weidekring champignon | € 9,00 |
Pieterman in bouillon - dooierzwam - bladpeterselie | € 17,50 |
Hoofdgerechten
Hartzwezerik - aardpeer - savooi - butternut | € 27,50 |
Zeetong - mousseline met crème van sjalot - Nicolas in lasagne | € 25,00 |
Reerug "Grand Veneur" - knolselder - kastanje | € 30,25 |
Fazantenhen "Fine Champagne" - witloof - sterappel - veenbes | € 20,75 |
Hertenfilet "sauce Diable" - champignon - pomme dauphine | € 24,75 |
Desserten
Pancake - kokos - passievrucht - vijg | € 9,50 |
Tompoes - speculaas - peer - vanille | € 9,50 |
Café glacé 2019 - sorbet "yirgacheffe" | € 9,50 |
Vacherin Mont d'Or AOP - kweepeer - notensuisse | € 12,50 |
Mokka, verse thee en huisgemaakte zoetjes (€ 3,00 + € 3,00) | € 6,00 |
Prijzen zijn exclusief bediening en materialen
Prijzen zijn exclusief BTW (6% voor afhaling en 12% voor verzorging)
