Suggesties November - December 2019

Voorgerechten

Fijn versneden zeebaars - grapefruit - mini komkommer - mirin € 15,75
Coquille - gebrande bloemkool - pijnboom - hazelnootboter € 22,00
Consommé van rivierforel - venkel - saffraan € 8,00
Cappuccino van wilde kampernoelie met weidekring champignon € 9,00
Pieterman in bouillon - dooierzwam - bladpeterselie € 17,50

Hoofdgerechten

Hartzwezerik - aardpeer - savooi - butternut € 27,50
Zeetong - mousseline met crème van sjalot - Nicolas in lasagne € 25,00
Reerug "Grand Veneur" - knolselder - kastanje € 30,25
Fazantenhen "Fine Champagne" - witloof - sterappel - veenbes € 20,75
Hertenfilet "sauce Diable" - champignon - pomme dauphine € 24,75

Desserten

Pancake - kokos - passievrucht - vijg € 9,50
Tompoes - speculaas - peer - vanille € 9,50
Café glacé 2019 - sorbet "yirgacheffe" € 9,50
Vacherin Mont d'Or AOP - kweepeer - notensuisse € 12,50
Mokka, verse thee en huisgemaakte zoetjes (€ 3,00 + € 3,00) € 6,00

Prijzen zijn exclusief bediening en materialen
Prijzen zijn exclusief BTW (6% voor afhaling en 12% voor verzorging)

suggesties