Crew

Kurt

sinds ontstaan 1992

Al sinds 1992 delen wij naast onze persoonlijke relatie al onze passie in Ambrosia Fijnkeuken. Er gaat geen dag voorbij of onze gedachten zijn bij ons werk en onze klanten.
Samen zorgen wij dagelijks voor een goed beleid van ons bedrijf waarin onze medewerkers centraal staan. Naast onze hoofdtaken blijven wij gemotiveerd om innovatief op zoek te gaan naar nieuwe recepten, ideeën en materialen. Wij laten ons inspireren op beurzen, reizen graag rond en zijn echte foodies! Onze carrière telt al meer dan 25 jaar maar zijn het nog lang niet beu, integendeel! We hebben een fantastisch team dat dagelijks voor ons klaarstaat en dat geeft ons pas inspiratie om er voor te blijven gaan...

Else

sinds ontstaan 1992

Al sinds 1992 delen wij naast onze persoonlijke relatie al onze passie in Ambrosia Fijnkeuken. Er gaat geen dag voorbij of onze gedachten zijn bij ons werk en onze klanten.
Samen zorgen wij dagelijks voor een goed beleid van ons bedrijf waarin onze medewerkers centraal staan. Naast onze hoofdtaken blijven wij gemotiveerd om innovatief op zoek te gaan naar nieuwe recepten, ideeën en materialen. Wij laten ons inspireren op beurzen, reizen graag rond en zijn echte foodies! Onze carrière telt al meer dan 25 jaar maar zijn het nog lang niet beu, integendeel! We hebben een fantastisch team dat dagelijks voor ons klaarstaat en dat geeft ons pas inspiratie om er voor te blijven gaan...

Tom

sinds januari 2014

Ik ben Tom Van Oosterwyck, en werk als kok bij Ambrosia Fijnkeuken. Mijn job is zeer gevarieerd omdat ik op verschillende plaatsen mag gaan koken, dit maakt het superleuk voor mij. Van recepties tot diner, huwelijksfeesten en bedrijfsevents, wekelijks voldoende afwisseling. Het niveau van onze keuken ligt hoog dus onze taak is om alles tot in de puntjes af te werken. Het is voor mij een droom job met leuke sfeer en toffe collega’s en natuurlijk 2 ongelooflijk mooie bazen, die alles in goede banen leiden. Dit is zo een fijne werkplek dat ik met niets meer wil wisselen, met andere woorden: TOPBEDRIJF!!!

Mathias

sinds september 2014

Ik ben Mathias Nys, in dienst als kok bij Ambrosia. Wat mijn job leuk maakt is dat mijn input wordt gevraagd en geapprecieerd wordt bij de samenstelling van gerechten en dat ik bovendien de kans krijg om deze gerechten op zeer mooie locaties te bereiden. Daarnaast heb ik steeds de mogelijkheid om te werken met minder dagdagelijkse, maar zeer mooie producten wat mijn job zeer interessant en uitdagend maakt. Voor mij staat Ambrosia voor creativiteit en affiniteit. Ik ben efficiënt, flexibel, zelfverzekerd maar ook perfectionistisch in wat ik doe. Hierdoor kan ik de kwaliteit van onze diensten optimaliseren.

Kelly

sinds september 2017

Ik ben Kelly en werk sinds 2017 als onderhoudsdame bij Ambrosia Fijnkeuken. Ik houd alle ruimtes proper en zorg ervoor dat alles netjes op zijn plek gesorteerd staat. Daarbuiten help ik mijn collega-chefs een handje in de keuken zodat alle bestellingen tijdig de deur uitgaan. 

Ondertussen heb ik me opgewerkt, om naast mijn hoofdtaken ook mee op events te kunnen helpen. Bediening in de zaal, naast de chef in de keuken, ….

In het team van Ambrosia staan we altijd klaar voor elkaar. Met 2 super bazen aan onze zijde, die alles in goede banen leiden. Ik ben blij om hier te werken omdat mijn job zo gevarieerd is en geen enkele dag hetzelfde is. 

Sam

Sinds september 2020

Hé! Mijn naam is Sam Van den Broeck en ik ben de dochter van Kurt en Else. Ik ben vervroegd in het bedrijf gekomen omwille van Corona en om eerlijk te zijn nog geen seconde spijt van gehad. Met mijn job als project manager hou ik me bezig met alle lopende events. Ik zorg ervoor dat de keuken op de hoogte is van wat ze moeten doen, dat al het externe personeel gepland en gebrieft wordt, en dat alles met een hele transparante communicatie. Deze communicatie trek ik door naar onze online social media platformen die ik tevens ook beheer. Als “dochter van” en enige gespecialiseerde in dit gebied krijg ik de kans om mezelf te ontplooien en te groeien binnen dit vak met de nodige verantwoordelijkheden.

Matz

Sinds april 2021

Ik ben Matz Van den Broeck. Als zoon van.. ben ik in dienst als logistiek verantwoordelijke. Zo zorg ik dagelijks dat de chefs hun verse producten hebben. Naar de veiling voor groenten en fruit, naar de winkel voor droge voeding en zuivel, … Ook hou ik me bezig met het laden en lossen van de camionetten met materialen voor de verschillende events en ben ik verantwoordelijk voor de opbouw en afbouw op locatie. Ze noemen mij hier wel eens de “handy man” omdat ik technisch aangelegd ben en alle klusjes uitvoer. Ambrosia maakt zelf huisgemaakte Hierbas en Limoncino die ik zelf stook en afvul in flessen zodat deze bestickerd kunnen worden. Kortom, mijn job binnen Ambrosia is helemaal allround.

ambrosia crew