Crew

Kurt en Else

sinds ontstaan 1992

Al sinds 1992 delen wij naast onze persoonlijke relatie al onze passie in Ambrosia Fijnkeuken. Er gaat geen dag voorbij of onze gedachten zijn bij ons werk en onze klanten.
Samen zorgen wij dagelijks voor een goed beleid van ons bedrijf waarin onze medewerkers centraal staan. Naast onze hoofdtaken blijven wij gemotiveerd om innovatief op zoek te gaan naar nieuwe recepten, ideeën en materialen. Wij laten ons inspireren op beurzen, reizen graag rond en zijn echte foodies! Onze carrière telt al meer dan 25 jaar maar zijn het nog lang niet beu, integendeel! We hebben een fantastisch team dat dagelijks voor ons klaarstaat en dat geeft ons pas inspiratie om er voor te blijven gaan...

Tom

sinds januari 2014

Ik ben Tom Van Oosterwyck, en werk als kok bij Ambrosia Fijnkeuken. Mijn job is zeer gevarieerd omdat ik op verschillende plaatsen mag gaan koken, dit maakt het superleuk voor mij. Van recepties tot diner, huwelijksfeesten en bedrijfsevents, wekelijks voldoende afwisseling. Het niveau van onze keuken ligt hoog dus onze taak is om alles tot in de puntjes af te werken. Het is voor mij een droom job met leuke sfeer en toffe collega’s en natuurlijk 2 ongelooflijk mooie bazen, die alles in goede banen leiden. Dit is zo een fijne werkplek dat ik met niets meer wil wisselen, met andere woorden: TOPBEDRIJF!!!

Mathias

sinds september 2014

Ik ben Mathias Nys, in dienst als kok bij Ambrosia. Wat mijn job leuk maakt is dat mijn input wordt gevraagd en geapprecieerd wordt bij de samenstelling van gerechten en dat ik bovendien de kans krijg om deze gerechten op zeer mooie locaties te bereiden. Daarnaast heb ik steeds de mogelijkheid om te werken met minder dagdagelijkse, maar zeer mooie producten wat mijn job zeer interessant en uitdagend maakt. Voor mij staat Ambrosia voor creativiteit en affiniteit. Ik ben efficiënt, flexibel, zelfverzekerd maar ook perfectionistisch in wat ik doe. Hierdoor kan ik de kwaliteit van onze diensten optimaliseren.

Kelly

sinds september 2016

Ik ben Kelly en werk als onderhoudsdame voor Ambrosia Fijnkeuken. Mijn taken zijn van groot belang, ik zorg dagelijks dat alle ruimtes in het bedrijf en het ganse wagenpark gekuist worden. Daarbuiten help ik graag de koks in tijdsnood zodat de bestellingen tijdig de deur uit gaan. Vaak dien ik ook in te staan voor het klaarzetten van materialen  en het laden van camionetten voor verschillende events. Ik kan dus spreken van een gevarieerde job! Ik word erg gewaardeerd in wat ik doe door mijn super toffe collega’s en super leuke bazen. We staan als team allemaal klaar voor elkaar.

crew