EVENTS

Mohican nieuwe outdoor concept


Mohican is het nieuwe outdoor concept van de eigenaars van Dinner On The Lake (zie onder). Mohícan is een outdoor, off-the-grid en on-the-spot kook en eet ervaring voor de wild-at-heart. Met een Hyper-seizoensgebonden keuken, focus op lokaal geoogste producten en klaargemaakt door chefs die graag met vuur spelen. Mohícan biedt u een unieke gelegenheid om er een paar uur tussenuit te gaan, contact te maken met de natuur en nieuwe smaken te ontdekken met wilde, rokerige en lokale smaken.

WAAR ZIJN WE TE VINDEN?

- Van 14/10 tot 12/02 : Deinze

MEER INFORMATIE EN RESERVEREN?
https://mohican.be/

Dinner On The Lake

Dinner on the Lake* Sinds 2020 mogen wij ons trotse partner van het concept Dinner On the Lake noemen.
Dinner On The Lake is een concept waarbij we een onvergetelijke culinaire ervaring aanbieden midden op het water. Een gastronomische verwennerij waarbij we verschillende verborgen parels in eigen land afreizen en waarin genieten telkens opnieuw centraal staat. Verwacht je aan een memorabele avond op het water in een unieke setting omringd door vrienden en/of geliefden.

Ambrosia Fijnkeuken zorgt bovendien voor een waanzinnig lekker sharing diner. Verschillende kleinere gerechtjes klaargemaakt op de barbecue om onze gasten een op en top zomergevoel te geven.

Waar zijn we te vinden?

Bornem - Domein Breeven: 08/04 - 26/06
Dilbeek - Kasteel Nieuwermolen: 30/06 - 30/09

Hoe kan ik reserveren?
https://dinneronthelake.com/reservations

diner on the lake